Toekomstplan

Plan voor 2015

Ik wil in 2015 een soort van naaiatelier gaan bouwen voor op het platteland, zodat men zelf de kleding kan maken en ook leren kleding maken. Ik ben daarvoor op zoek naar naaimachines, tafels, stoelen en heel veel stof.

Daarbij willen ze ook leren cake bakken, hiervoor ben ik nu een draaiboek aan het maken. Hiervoor ben ik ook op zoek naar mixers, bakblikken (siliconen), beslagkommen.

Les- en speellokaal

1e plan: 2013

In 2013 wil ik een computerlokaal openen in de 9eme section de Bainet in Haiti. 
Daar wil ik de bevolking kennis laten maken met de computer door middel van een computercursus die zij gratis krijgen. Daar tegenover staat, dat als men de computercursus heeft afgerond, dat zij andere mensen computerles gaan geven.

Van dit plan is 80% gereed, maar er kunnen uiteraard nog meer computers bij en materiaal om de locatie te vergroten.2e plan: 2013
Mijn 2e plan is om een voetbalveld te maken in de 9eme section de Bainet in Haiti, waar 6 voetbalteams gebruik van kunnen maken. En waar zij tevens een onderlinge competitie kunnen uitoefenen.
Voor deze twee activiteiten zijn donaties nodig, zoals bijvoorbeeld oude computers, oude beeldschermen, voetbalkleding etc.

Van dit plan is 50% gereed, maar we zijn nog op zoek naar complete voetbaltenue's. Er wordt nog hard gewerkt om het veld voetbalklaar te hebben, zodat er wedstrijden gehouden kunnen worden. Voetbalschoenen zijn ook van harte welkom, want ze voetballen nu op de blote voeten.

Als je hierover vragen hebt, dan kun je altijd contact met mij opnemen, via e-mail weeskindereninhaiti@gmail.com